Istraživanje i priprema

Istraživanje i priprema
prije svake kreacije i zakupa je pravilo bez iznimke

Prije svake kreacije oglasne poruke ili oglasne kampanje potrebno je dobro se pripremiti. Za vas i vaše usluge i proizvode koje oglašavamo uvijek provodimo istraživanje o konkurentnosti i svim aspektima unutar kojeg smještamo vašu oglasnu poruku.

Kreacija oglasne poruke

Kreacija oglasne poruke
prilagođena i usmjerena onima kojima se obraćate

Da li je vaša oglasna poruka ispravna? Hoće li je vaši kupci, klijenti, korisnici pravilno doživjeti? Da li možda krši zakone Republike Hrvatske? Vaša oglasna poruka mora biti pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila sve sudionike koji se zateknu u polju u kojem se oglašavate

Zakup oglasnog prostora

Zakup oglasnog prostora
u tiskovinama, na internetu i radiju, na plakatima i Jumbo plakatima ...

Zakup oglasnog prostora jedan je od ključnih dijelova kod oglašavanja. Predstavljanje u pravo vrijeme na pravom mjestu i na pravi način, može vašem poslovanju donjeti procvat ili poslati krivu sliku o vama. Zakup oglasnog prostora pun je pravila i mogućnosti koje mi jako dobro poznajemo.

Google Adwords

Google Adwords
oglašavanje na mjestu preko kojeg svi traže

Oglašavanje na Google-u odnosno Google Adwords oglašavanje jedno je od usluga koje pružamo u sklopu naših usluga koje se nalaze na polju oglašavanja. Za vas planiramo, kreiramo i zkupljujemo oglasni prostor. Izvještavamo vas o dosegu i čitanosti vaše oglasne poruke - Google Awords pruža najviše za uloženi novac.

Facebook ads

Facebook ads
oglašavanje na Facebook-u

Jeste li znali da je na Facebook-u preko 1,5 milijuna Hrvata? Zamislite da polovica njih pogleda vaš oglas i sazna za vašu djelatnost! Facebook oglašavanje iz godine u godinu bilježi rast. Razlog tom je činjenica da osim što je na Facebook-u oglas, na Facebook-u ste i vi. Za razliku od svih ostalih medija, korisnik preko Facebook oglasa dolazi direktno do vas!

YouTube ads

YouTube ads
oglašavanje na YouTube

Ako slika govori 1000 riječi video će ih prikazati znatno više. Jeste li već razmišljali o oglašavanju na YouTube-u? Najnoviji nači oglašavanja koji je prisutan tek nešto više od godinu dana pruža cijeli niz mogućnosti za vas i vašu djelatnost, proizvode, usluge. Predstavite se i publici na YouTube-u, kontaktirajte nas!