Izrada internetskih stranica,

portala i trgovina

 

 

IBS promocija već više od pet godina pruža usluge na području svih promocijskih aktivnosti na internetu, od kreacije svih oblika internetskog predstavljanja organizacije do svih oblika predstavljanja i promocije na društvenim mrežama.

 

 

 Izrada internetskih stranica:ibs-izrada-internet-stranica

 • uvijek prema najnovijim standardima
 • možete ih sami uređivati i nadopunjavati
 • SEO optimizacija za tražilice
 • prijevod i izrada na više jezika
 • prilagođene za pretraživanje na mobilnim ekranima
 • usluge fotografiranja i obrada fotografije
 • usluge kreacije tekstualnog sadržaja
 • I mnoge druge usluge prilagođene Vašim potrebama!

 

 


 

Pazi ovo!!!

Profesionalna izrada internetskih stranica

 • Hosting prvu godinu GRATIS
 • Domena prvu godinu GRATIS
 • Do 10 e-mail e-mail adresa
 • Prijava stranice na tražilice GRATIS

Izrada internet portala

Izrada internet portala i cijena izrade varijaraju od zahtjeva i potreba klijenta. Svaki portal projekt je za sebe i nikako ne možemo naći univerzalnu vrijednost koju bismo Vam mogli pokazati. Zato Vas pozivamo da nam se javite i da nam objasnite što zapravo želite kako bismo Vam mogli nešto više reći.
Kontakt Vidi što smo radili

Izrada internet trgovina - Webshop

Trgovina se seli online!

Zamislite samo koliko proizvoda više možete prodati samo zato jer je Vaša trgovina dostupna 0-24h 365 dana u godini! Osim Vaših vjernih lokalnih kupaca, zamislite da Vaše proizvode kupuju ljudi iz cijele Hrvatske, pa tako i iz cijeloga svijeta!

Česta pitanja i odgovori

Što je to domena?
Domena je prefiks koji se nalazi nakon nekog naziva koji ste odabrali za ime pod kojim će se nalaziti Vaša internetska stranica. Primjer: www.naziv.hr (.hr = domena) No pod domenom podrazumijevamo i naziv + domenu, odnosno; naziv.hr
Što je to nacionalna a što naplatna domena?
Nacionalne domene vežu se uz državu pod kojom je neka organizacija registrirala svoju domenu, u Hrvatskoj je to .hr Naplatne domene ne nose skraćenicu imena neke države, poput .com (commercial) odnosno komercijalna domena. Ovu vrstu domene najčešća je u Americi iako je .us njihova nacionalna domena. Nacionalne domene dodjeljuju se organizacijama koje u toj državi djeluju, dok se naplatne kupuju kod domenskih poslužitelja.
Imam li ja pravo na besplatnu domenu?
Ukoliko je naziv Vaše organizacije, po vama prihvatljiv da stoji u nazivu domene - imate pravo na jednu besplatnu .hr domenu. Ukoliko ste fizička osoba, također imate pravo na besplatnu domenu, no u tom slučaju domena će imati prefiks .from.hr Više o tome saznajte na www.dns.hr
Što je to Hosting?
Hosting je anglizam koji često koristimo pod pojmom serverskog poslužitelja, odnosno osobe koja nas poslužuje sa serverskim prostorom na kojem se nalazi Vaša internetska stranica. Pojednostavljeno rečeno; Vi unajmljujete stalno dostupan prostor na kojem se nalazi Vaša internetska stranica. Kažemo stalno dostupan jer će tada i Vaša internetska stranica biti stalno dostupna.
Kako se time upravlja i koliko to sve košta?
Ako ste odabrali besplatnu .hr domenu tada je svake godine morate samo produžiti i time dokazujete da je još koristite. Ako ste odabrali naplatnu domenu, tada je svake godine morate nadoplatiti. Hosting se također nadoplaćuje nakon svakih 12mj. najma. Napominjemo da IBS promocija za sve navedeno brine u Vaše ime te se Vi time uopće ne morate zamarati :)(: